Jay Productions - Appbyrån
pictureOm oss:

Det är buskul med kattungar! De ger en sån glädje och är upphov till så många skratt.
Jag heter Ann-Marie Moderato och mitt stamnamn är SE*Vesselkattens. Idén till namnet fick jag av min första Somali, Vesta (född 2010), som kom och vände upp och ner på kattlivet hemma med sitt vessel-snabba beteende. Vilken fart! Vår lugna huskatt blev chockad.

Jag bor med min man Peter, tre katter (Framells Idun bor hos min dotter) samt en Golden Retrieverhund i en villa vid en vändplan och med närhet till en liten skog. Vi bor på Ekerö i Mälaren nära Stockholm. Vår stora utflyttade familj samt grannar och vänner hjälper till med att socialisera våra kullar. Förutom all tid vi naturligtvis lägger på det själva. Vår hund Selma är en utmärkt Nanny och har ofta en drös kattungar runt sig och på sig. På morgonpromenaderna med hunden följer katterna med, mina katter är för det mesta utekatter men får hålla sig inne när det är parningsdags och när de har kattungar. Är det fint väder kan kattungarna få gå ut lite under övervakning när de börjar bli lite större.

Viktigt för mig är att det blir sociala och trevliga och friska sällskapskatter men naturligtvis är det också viktigt att få fram bra katter enligt rasstandarden.